Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kakkumonsteri
Hasselpähkinä-suklaa entremet
24 Huhtikuu 2024
Siirry pääsisältöön Haku Hae linkki Facebook Twitter Pinterest Sähköposti Muut sovellukset Vegaani kinuski on yhtä helppo valmistaa kuin tavallinen kinuski eikä se kovetu kylmässä kivikovaksi. Maku on vähintäänkin yhtä ihana ja tätä voi käyttää niin kuorrutteisiin kuin täytteisiinkin. 2 dl kookoskermaa 1 dl ruskeaa sokeria (fariini, kookos, intiaani) Laita kerma ja sokeri kattilaan. Keittele miedolla/keskilämmöllä, kunnes seos sakenee. Minä tein kinuskin kookossokerista, mutta mikä tahansa ruskea sokeri sopii tähän hyvin.
Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien