Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kakkumonsteri
Trento ja Verona
19 Kesäkuu 2023
Tuulihatut ja éclair-leivokset ovat klassisia ranskalaisia pieniä leivonnaisia, jotka sopivat jokaiseen juhlaan sekä makeina että suolaisina tarjottavina. Tuulihatut ovat pehmeitä ja ilmavia pieniä kekoja, joiden sisään jää tyhjä ontelo täytettä varten. Näiden valmistus ei ole vaikea, mutta näissäkin on pari tärkeää kohtaa, joiden kanssa on oltava tarkkana. Tässä postauksessa kerron kaikki tärkeät vinkit, joiden avulla nämä saa varmasti onnistumaan! Tuulihatut ja éclairit tehdään samasta taikinasta.
Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien