Parhaat Ruokablogit

Kakkumonsteri

Tiikerikakku

19 Kesäkuu 2024

Siirry pääsisältöön Haku Hae linkki Facebook Twitter Pinterest Sähköposti Muut sovellukset Tiikerikakku on vanha klassikko, joka ei petä koskaan. Ainut virhe, jonka tämän kanssa voi tehdä, on ylipaistaminen, jolloin lopputuloksena on sahanpurua muistuttava kakku. Kiertoilmauunissa paistettuna kahden litran kakku on yleensä valmis jo 50 minuutissa. Noin 2 litran vuoka 250 g voita2 dl sokeria4 munaa2 tl vaniljasokeria tai 1 tl vaniljajauhetta2 tl leivinjauhetta4 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta3 rkl tummaa kaakaojauhetta½ dl kermaa tai piimää Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi noin 5min ajan. Lisää kananmuna ja sekoita joka välissä.

Gluteeniton kakut Kuivakakut

Lue koko juttu täältä »

Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »