Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien
6 Huhtikuu 2025
Siirry pääsisältöön Haku Hae linkki Facebook X Pinterest Sähköposti Muut sovellukset Kuohkeimmat ja mehevimmät pullat onnistuu esitaikinan eli raskin avulla. Testasin tätä nyt ensimmäistä kertaa ikinä ja pullista tulikin aivan super ilmavia ja herkullisia! Raskin valmistaminen ei tee pullan valmistuksesta yhtään työläämpää, mutta jos lopputuloksesta haluaa täydellisen, kannattaa taikinan valmistus aloittaa jo edellisenä päivänä. Aion jatkossa tehdä pullataikinan aina tällä tyylillä. Raski:4 dl täysmaitoa 25 g tuorehiivaa 5 dl vehnäjauhoja Taikina: 1 dltäysmaitoa 25 g tuorehiivaa 1 kananmuna 2 dl sokeria 1 rkl rouhittua kardemummaa 1 1/2 tl suolaa n.
Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien