Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien
31 Heinäkuu 2024
Siirry pääsisältöön Haku Hae linkki Facebook Twitter Pinterest Sähköposti Muut sovellukset Poimin pihaltamme mustaviinimarjoja ja halusin leipoa niistä jotain uutta. Olen syönyt mustaviinimarjakakkua monesti, mutta en muista että olisin tehnyt tätä koskaan itse. Mustaviinimarja on hyvin voimakas ja kirpeä marja, joten sen seuraksi kannattaa tehdä makea ja suklainen kakkupohja. Mustaviinimarja sopii hyvin myös marenkiin, pavlovaan tai britakakkuun. Suklaakakkupohja: 18cm vuoka 200 g voita 2 dl sokeria 3 kananmunaa 3 dl vehnäjauhoja (tai gluteenitonta jauhoseosta) 3 rkl leivontakaakaota 2 tl leivinjauhetta 150 g tummaa suklaata rouhittuna Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuoheaksi vaahdoksi.
Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien