Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kakkumonsteri
Korvapuustipannukakut
6 Marraskuu 2023
Siirry pääsisältöön Haku Hae linkki Facebook Twitter Pinterest Sähköposti Muut sovellukset Ranskaksi croissant, italiaksi cornetto, suomeksi voisarvi. Tämä ihana lehtevä leivonnainen kuuluu Euroopassa aamaispöytään, mutta itse suosittelen syömään tätä myös jälkiruokana! Voisarven reseptin kerrotaan tulleen Ranskaan Marie-Antoinetten leipurin mukana Itävallasta. Tätä voi pitää tarinana, sillä voisarvi on mainittu ensimmäisen kerran kirjallisissa lähteissä vasta puoli vuosisataa myöhemmin, 1850-luvulla. Voisarven edeltäjänä pidetään itävaltalaista Kipferlia, joka on tunnettu jo 1200-luvulta.
Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien