Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien
10 Joulukuu 2023
Siirry pääsisältöön Haku Hae linkki Facebook Twitter Pinterest Sähköposti Muut sovellukset Tänään leivotaan jälleen Charmia-keittiöillä! Teen appelsiinipiparkakkuja ja vaaleaa glögiä itse keitetystä kanelisiirapista. Lisäksi kerron jätteiden kierrätyksestä ja eri jätekaappivaihtoehdoista, joita Charmialla on tarjota. Piparkakkutaikina: 1,5 dl siirappia 200 g sokeria 250 g voita 1 tl jauhettua inkivääriä 2 tl kanelia 2 tl jauhettua neilikkaa 1 tl jauhettua kardemummaa 1 tl pomeranssin kuorta 1 appelsiinin kuoriraaste 2 munaa ripaus suolaa 2 tl ruokasoodaa 500 g (8dl) vehnäjauhoja Kanelisiirappi: 2 dl vettä 1 dl kookossokeria 1 dl erytritolia (karppisokeri) 2 ceylon kanelitankoa ½ tl jauhettua kanelia Vaaleaa glögiä varten tarvitaan 3 dl...
Kakkumonsteri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien