Parhaat Ruokablogit

KakkuKatri

Ruusukakku

10 Helmikuu 2019

2 dl vispikermaa 250 g pehmeää maitorahkaa 200 g mustaherukkapureeta ( Käytin tähän Pakkasmarjan mustaherukkapureeta ) sokeria maun mukaan 4 liivatetta 0,5 dl vettä Laita liivatteet pehmenemään runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa vispikerma vaahdoksi Lisää maitorahka ja mustaherukkapuree. Tarkista makeus ja lisää sokeri maun mukaan. Valmiissa mustaherukkapureessa on jo sokeria jonkin verran, mutta jos teet pureen itse niin tarvitset enemmän sokeria. Kuumenna 0,5 dl vettä.

Foodlover leivonta muut kakut Pursotusvinkit Reseptit Ystävänpäivä

Lue koko juttu täältä »

KakkuKatri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »