Kaikki äitini reseptit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Kaikki äitini reseptit
METSÄSTÄJÄN LEIPÄ JA KEVEÄMMÄT KATTILAT -KIRJA
14 Huhtikuu 2022
Parsasesongissa on jotakin huumaavan herkullista. Juttelin juuri Saksasta perheineen Suomeen muuttaneen ystäväni kanssa ja hän huokaili, kuinka he Saksassa keväisin herkuttelivat valkoisella parsalla. Ihan innostuimme googlaamaan, onko kotimaista tuoretta valkoista parsaa saatavilla, valkoinen parsa on nimittäin herkkä tuote, joka tosiaan pitäisi syödä ihan hemmetin tuoreena. Parasta olisi parsaravintola pellon vieressä (sellaisessa olen muuten ollut Visbyssä). Sen takia, ehkäpä, olen vihreän parsan ylin ystävä.
Kaikki äitini reseptit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien