Parhaat Ruokablogit

Kaikki äitini reseptit

VIHREÄ PARSA ON HELPPO JA NOPEA HERKKU

14 Huhtikuu 2022

Parsasesongissa on jotakin huumaavan herkullista. Juttelin juuri Saksasta perheineen Suomeen muuttaneen ystäväni kanssa ja hän huokaili, kuinka he Saksassa keväisin herkuttelivat valkoisella parsalla. Ihan innostuimme googlaamaan, onko kotimaista tuoretta valkoista parsaa saatavilla, valkoinen parsa on nimittäin herkkä tuote, joka tosiaan pitäisi syödä ihan hemmetin tuoreena. Parasta olisi parsaravintola pellon vieressä (sellaisessa olen muuten ollut Visbyssä). Sen takia, ehkäpä, olen vihreän parsan ylin ystävä.

kasvikset pääsiäinen parsa suklaa

Lue koko juttu täältä »

Kaikki äitini reseptit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »