Kaikki äitini reseptit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
15 Joulukuu 2021
Luukku 15 Nopeasti valmistuva kookos-valkosuklaafudge passaa makeaksi jälkiruuaksi, ihanaksi itsetehdyksi lahjaksi tai vaan joulun herkkutarjottimelle. Makiaa on, eli pienet palat riittää. Valmistuksessa käytetään kondensoitua maitoa, niin ei tartte olla lämpöjä mittailemassa. KOOKOS-VALKOSUKLAAFUDGE MIKROSSA 2 tlk (400 ml) kondensoitua maitoa 150 g voita, paloiteltuna 1 dl sokeria 2 rkl glukoosisiirappia 1 tl vaniljauutetta 1/4 tl suolaa 200 g valkosuklaata pienisteltynä 3/4 dl kookoshiutaleita pannulla paahdettuna 2 rkl pistaasipähkinöitä rouhittuna Valmistele 18x 28 cm vuoka vuoraamalla se palalla leivinpaperia tai vahapaperia. Ota mikronkestävä kulho ja mittaa sinne kondensoitu maito, voi, sokeri, siirappi, vanilja ja suola.
Kaikki äitini reseptit on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien