Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien
1 Juuritasolla - Suomalaista ruokaa
Punajuurkiiselj
31 Elokuu 2020
Tämä Vanhan ajan jälkiruoka syntyy omenoista, riisipuurosta ja valkuisvaahdosta. Itselleni tämä jälkiruoka muistuttaa isoäitien ruokapöydästä (vaikkakaan en muista oliko heidän luonaan koskaan juuri tätä herkkua tarjolla); siinä on jotakin hyvin kodikasta ja perinteistä, tarjolla samassa astiassa. Ainekset: Muutama isohko omena Jotakin punaista mehua omenoiden keittämiseen. Itse käytin tällä kertaa aronioista tehtyä mehua. Kanelia Puuro: Litra luomumaitoa Noin desi puuroriisiä 2 rkl luomuvoita Suolaa 2 keltuaista 1,5 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria Kuorrute: 2 valkuaista 1-2 rkl sitruunamehua 2 rkl tomusokeria Keitä riisipuuro.
Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien