Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien
1 Juuritasolla - Suomalaista ruokaa
Avokukko lohesta
9 Elokuu 2020
Gluteeniton Tuulomantorttu on kotoisin Porin seudulta. Se on mokkapalojen vaalea versio, jonka pohjassa ei käytetä kaakaojauhetta. Ainekset: Pohja: 200 g luomuvoita 4 luomukananmunaa Kuppi sokeria Puoli kuppia vettä 2 täyttä kuppia gluteenittomia kaurajauhoja Puoli kuppia perunajauhoja 1 tl leivinjauhetta 2 tl vaniljasokeria Kuorrute: 250g tomusokeria 3-4 rkl tummaa kaakaojauhetta 3-4 tl pikakahvijauhetta (tai jotakin kahvinkorviketta. Itse käytin Barley-nimistä kahvinkorvikejauhetta) Muutama ruokalusikallinen vettä 50 g sulatettua voita Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi.
Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien