Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien
1 Maaliskuu 2020
Suolaiset kokkoset sopii hyvin vaikkapa välipalaksi tai evääksi reissuille. Ne säilyy useamman päivän jääkaapissa, vaikka ovatkin parhaimmillaan tuoreena tarjottavia. Taikina: 0,5 l lämmintä luomumaitoa 1 kpl luomukananmunaa 1 dl luomuruokosokeria 1 tl ruususuolaa Noin kilo hiivaleipäjauhoja Pussi kuivahiivaa 100 g luomuvoita + Voisulaa voiteluun Täyte vaihtoehtoja: Täyte 1: Muutama desi paksuksi keitettyä riisipuuroa (tässä ohje riisipuuron keittoon : riisipuuro ) Luomujauhelihaa Suolaa Pippuria Täyte 2 Muutama desi paksuksi keitettyä riisipuuroa Pari desiä kotimaista pakastepinaattia (voit käyttää myös tuoretta) Pari tomaattia Pala purjoa Pala kotijuustoa tai ricottaa Pippuria Suolaa Jotakin sopivaa kotimaista yrttiä Uuni 200 astetta...
Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien