Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien
1 Juuritasolla - Suomalaista ruokaa
Lihikset
23 Joulukuu 2019
Teen yleensä porkkanalaatikon aattoaamuna riisipuuron keiton yhteydessä. Keitän riisipuuroa sen verran, että osan voi ottaa porkkanalaatikkoon. Ainekset: Riisipuuroa: 2 dl puuroriisiä 2 dl vettä 1 l luomumaitoa Voita Kilo porkkanaa Loraus kermaa 1 tl mustapippuria 2 rkl siirappia 1 tl muskottipähkinää Suolaa maun mukaan Gluteenittomia kaurajauhoja Voita Uuni 175 astetta Keitä riisipuuro. Tässä ohje: riisipuuro Kuori ja pilko porkkanat. Keitä ne pehmeäksi suolavedessä.
Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien