Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien
1 Juuritasolla - Suomalaista ruokaa
Hawaijinleike
22 Lokakuu 2019
Lanttukukko on Pohjois-Karjalainen perinneruoka. Vaikka sitä ei ole vaikea valmistaa, tarvitset sen valmistamiseen reilusti aikaa, ja se valmistuu mukavasti vaikka sunnuntaipäivää kotona viettäessä. Nautin siitä, kun ruokaa saa laittaa ajan kanssa, se tuo tunteen huolenpidosta. Ainekset: Taikina: 2,5 dl vettä Puoli kuppia vehnäjauhoja 2 vajaata kuppia ruisjauhoja 30 g pehmeää voita 1 tl suolaa Täyte: 500 lanttua 280g pekonia tai muuta vastaavaa rasvaista lihaa Suolaa Tee näin: Sekoita taikinan aineet tasaiseksi massaksi. Voit lisätä jauhoja tarpeen mukaan.
Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien