Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien
1 Juuritasolla - Suomalaista ruokaa
Karitsanlihapullat
23 Maaliskuu 2020
Gluteeniton Tämä kääretorttu on täytetty kaupan mansikkamoussejauheesta tehdyllä moussella. En yleensä käytä kaupan valmispakkauksia, mutta tämä mansikkamousse-jauhepussin olin saanut jo aikaa sitten ystävältä, ja se oli ollut kaapissa jo niin pitkään, että päätin kokeilla tehdä siitä jotakin. Vastaavasti voit tehdä moussen itse, tai täyttää kääretortun perinteisellä voi-sokeri-munakreemillä. Ainekset: Pohja: 5 kpl luomukananmunia Kuppi sokeria Kuppi erilaisia jauhoja, mukana kaakaojauhe (kts. ohje alla) Leivinjauhetta Täyte: Mansikkamoussejauhetta 2 dl kermaa 1 dl vettä Uuni 225 astetta Riko ja mittaa kananmunat kuppiin.
Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien