Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Kalkkunaperunasoselaatikko

4 Marraskuu 2019

Gluteeniton Perunasoselaatikko valmistetaan tyypillisesti perunasoseesta ja jauhelihasta. Tällä kertaa päätin kokeilla jotain muuta, ja laatikossa maistuu jauhelihan sijaan kalkkunapekoni. Ainekset: 7 isohkoa luomuperunaa 110 g kalkkunapekonia Kuppi luomutäysmaitoa 2 luomukananmunaa Ripaus sokeria Suolaa Pippuria Voiteluun voita Uuni 200 astetta Kuori ja pilko perunat kuutioiksi. Keitä ne kypsiksi. Perunoiden kypsymistä odotellessa kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi.

Gluteeniton keittiö Koti laatikot Pääruoat peruna suomifood kalkkunapekoni

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »