Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien
1 Juuritasolla - Suomalaista ruokaa
Pyttipannu
4 Marraskuu 2019
Gluteeniton Perunasoselaatikko valmistetaan tyypillisesti perunasoseesta ja jauhelihasta. Tällä kertaa päätin kokeilla jotain muuta, ja laatikossa maistuu jauhelihan sijaan kalkkunapekoni. Ainekset: 7 isohkoa luomuperunaa 110 g kalkkunapekonia Kuppi luomutäysmaitoa 2 luomukananmunaa Ripaus sokeria Suolaa Pippuria Voiteluun voita Uuni 200 astetta Kuori ja pilko perunat kuutioiksi. Keitä ne kypsiksi. Perunoiden kypsymistä odotellessa kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi.
Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien