Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Jauhelihapiirakka

13 Elokuu 2019

Muistan lapsuudesta, kuinka jauhelihapiirakka vei kielen mennessään. Tässä jauhelihapiirakan reseptissä on käytetty kotimaista valmista pakastetaikinaa, mutta voit tehdä myös taikinan alusta alkaen itse. Ainekset: 500 g lehti- tai voitaikinaa 300 g luomujauhelihaa 2-3 dl riisiä (käytin tummaa pitkäjyväistä riisiä, se pysyy hyvin kasassa, eikä puuroudu kypsymisen aikana) 4 kananmunaa 2-3 sipulia Purkki rahkaa Suolaa maun mukaan 1 tl mustapippuria 2-3 tl paprikajauhetta Tuoretta meiramia Tuoretta korianteria Uuni 200 astetta. Ota taikinalevyt sulamaan. Keitä riisi kypsäksi.

keittiö Koti Pääruoat Suolaiset leivonnaiset hyvää kotimaasta jauhelihapiirakka luomujauheliha

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »