Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien
1 Juuritasolla - Suomalaista ruokaa
Vispipuuro spelttimannasta
13 Elokuu 2019
Muistan lapsuudesta, kuinka jauhelihapiirakka vei kielen mennessään. Tässä jauhelihapiirakan reseptissä on käytetty kotimaista valmista pakastetaikinaa, mutta voit tehdä myös taikinan alusta alkaen itse. Ainekset: 500 g lehti- tai voitaikinaa 300 g luomujauhelihaa 2-3 dl riisiä (käytin tummaa pitkäjyväistä riisiä, se pysyy hyvin kasassa, eikä puuroudu kypsymisen aikana) 4 kananmunaa 2-3 sipulia Purkki rahkaa Suolaa maun mukaan 1 tl mustapippuria 2-3 tl paprikajauhetta Tuoretta meiramia Tuoretta korianteria Uuni 200 astetta. Ota taikinalevyt sulamaan. Keitä riisi kypsäksi.
Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien