Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien
1 Juuritasolla - Suomalaista ruokaa
Ripakukko
25 Heinäkuu 2020
Gluteeniton Nämä gluteenittomat vaniljavannikkeet voit tarjoilla sellaisenaan tai koristella ne eri tavoin. Ainekset: 200 g luomuvoita 1 kananmuna 2-3 tl vaniljasokeria Puoli kuppia perunajauhoja Noin puolitoista kuppia gluteenittomia kaurajauhoja 1 tl leivinjauhetta Kuorrutukseen: Tomusokeria Vettä Uuni 200 astetta Nypi voi ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon kananmuna ja sekoita tasaiseksi. Lisää sitten vaniljasokeri, perunajauhot ja leivinjauhe. Lisää hiljalleen kaurajauhoja, kunnes saat sopivan kiinteän taikinan.
Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien