Kakkua + sirkushuveja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Kesäkuuta 2018 lähtien
22 Tammikuu 2020
Porkkanahillo on mahtava lisäys esimerkiksi juustotarjottimelle. Etenkin kovien ja pitkään kypsytettyjen juustojen kanssa porkkanan hento aromikkuus ja hienovarainen makeus toimii todella hyvin. Tämä hämäävän yksinkertainen porkkanahillo on todella helppo tehdä, mutta sitä ei kannata aliarvioida – lopputulos on yllättävän hienostunut ja monikäyttöinen! Ainekset: 500g porkkanoita, kuutioituna tai raasteena 3dl sokeria 2 sitruunan puristettu mehu Puolikkaan sitruunan raastettu kuori Ripaus suolaa ja muskottipähkinää Ohjeet: Heitä porkkanapalat pieneen kattilaan ja lisää vettä niin, että porkkanapalat peittyvät veteen. Keitä pehmeäksi, valuta vesi pois ja soseuta tehosekoittimessa.
Kakkua + sirkushuveja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Kesäkuuta 2018 lähtien