ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien
1 ITALORUOKAA
MONTE BIANCO – kastanjainen jälkiruoka
9 Lokakuu 2020
Piadina romagnola Emilia-Romagnan alue on tunnettu erilaisista todella herkullisista ruuista. Piadina ja cassone kuuluvat ehdottomasti niihin, joita on maistettava siellä käydessä. Niitä löytää helposti katujen varsilla olevista kioskeista, jotka muistuttavat suomalaisia grillikioskeja. Piadinataikinaan kuuluisi laittaa laardia tai silavaa, mutta käytimme sen tilalla voita ja erittäin hyviä tuli silläkin tavalla. Piadina ja cassone valmistetaan samasta taikinasta, mutta cassonessa täytteet laitetaan taikinan sisään ja se paistetaan täytteineen, kun taas piadina paistetaan lättynä ja täytetään sen jälkeen.
ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien