ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien
1 ITALORUOKAA
PASTA E FAGIOLI – PAPUPASTA
19 Joulukuu 2021
Pandoro on Veronasta kotoisin oleva tunnettu joulun leivonnainen, joita löytyy jo marraskuusta lähtien jokaisesta marketista Italiassa. Se on omanlaisessaan, kahdeksansakaraisen tähden muotoisessa, vuoassa leivottu, tomusokerilla hunnutettava leivonnainen. Kaupasta ostettavassa pandorossa on aina pieni tomusokeripussukka mukana, jolla leivonnaisen voi koristella ennen tarjoilua. Itse leivottaessa pandoron valmistaminen vaatii paljon kärsivällisyyttä. Sen teko on monivaiheinen ja joka välissä on odotettava taikinan kohoamista.
ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien