ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien
1 ITALORUOKAA
HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ! BUONA PASQUA!
27 Helmikuu 2022
Castagnole al forno on laskiaisajan leivonnainen Italiassa. Ne tehdään tyypillisesti friteeraten, mutta ne voi tehdä myös uunissa, jolloin niistä saa hieman kevyemmän version. Ne ovat lähtöisin Pohjois-Italiasta ja vanhimpien löydettyjen reseptien historia ulottuu aina 1600-luvun lopulle saakka. Nykyisin niitä tehdään ympäri saapasmaata ja reseptit hieman vaihtelevat. Joissakin käytetään taikinassa ricottaa, vaikka sitä ei alkuperäisessä reseptissä ollutkaan.
ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien