Hyvän mielen ruoka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Elokuuta 2019 lähtien
28 Maaliskuu 2020
Matkoille ei nyt ole asiaa, mutta ruokamatkailu onnistuu onneksi omassa keittiössä Itseltäni ei ole pientä Tukholman reissua ja pääsiäisen Lapin lomaa lukuunottamatta peruuntunut matkoja nyt vallitsevan tilanteen vuoksi, mutta ajattelin silti keittiömatkailla (aina kun työkiireiltä ehdin). Pitaleipieni ohjetta kysytään usein. Syy on, että ne ovat uunista otettaessa pallomaisia ja niiden sisään saa helposti laitettua reilusti tsatsikia, kasviksia ja muita herkkuja. Tämä on yksi niistä ruuista, joista lapset sanovat ”miksi meillä ei ole näitä useammin”. Pallomaisuuden tärkeimpiä saloja ovat: a) oikeat (riittävät) kohotusajat ja b) ettei pitaleipiä kaulitse liian ohuiksi.
Hyvän mielen ruoka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Elokuuta 2019 lähtien