Hyvän mielen ruoka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Elokuuta 2019 lähtien
11 Maaliskuu 2020
Ruokaisaa ja lämmittävää herkkua, joka nimensä mukaisesti vain paranee uudelleen lämmitettäessä Harva keitto maistuu niin hyvältä kesät talvet kuin täyteläinen ribollita. Kesäisin kuumia keittoja tulee keiteltyä vähemmän, mutta ribollitaa teen aika usein, koska silloin kasvimaalta saa siihen tuoreita yrttejä sekä oman maan kesäkurpitsaa ja porkkanoita. Niillä se on ekstrahyvää! Talvella tämä taas on mitä mainioin arkiruoka, koska se vain paranee uudelleen lämmitettynä ja on kasviskeitoksi ihanan täyttävää. Vaikka sattumia sisältävät kasviskeitot eivät välttämättä kerää lapsiltani riemunkiljahduksia, näen heidän dippailevan maalaisleipää varsin innoissaan tämän keiton maukkaaseen liemeen.
Hyvän mielen ruoka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Elokuuta 2019 lähtien