Hyvän mielen ruoka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Elokuuta 2019 lähtien
29 Elokuu 2022
Illanistujaisten ja monien juhlien varma valinta, herkullinen juustopiiras Tämä resepti on kehitetty aikanaan rapujuhliin, mutta testattu sen jälkeen erilaisissa illanistujaisissa. Ensimmäisen version pääjuustoa en enää muista, mutta aika pitkään se on ollut Valion Juustomestarin cheddar – juusto, jossa on mielestäni sellaista täyteläistä Alppien juuston makua. Toisena juustona on ikirakkauteni parmesaani ja kolmantena Creme Bonjourin Kreikkalainen valkosipuli. Viimeisin päätyi ohjeeseen aikanaan vahingossa, kun halusin vain käyttää jääkaapissa avattuna olleen rasian johonkin. No, tämä piiras taas todistaa, että kokeilut ja sattumat voivat johtaa kaikenlaiseen hyvään .
Hyvän mielen ruoka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Elokuuta 2019 lähtien