Hyvää ruokaa ja annoskateutta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Hyvää ruokaa ja annoskateutta
Alkukesän savulohisalaatti
21 Maaliskuu 2019
Mahtava Ottolenghin SIMPLE-keittokirja löysi vihdoin tiensä keittiööni. Kirja on täynnä kasvispainoitteisia ja jännittäviä, eri tavoin yksinkertaisia ruokia. Löysin sieltä maukkaan lisukkeen ponzu yuzu-maustetulle kirjolohelle. Pikainen ja itämainen kasvislisuke varsiparsakaalista (broccolinin nimelläkin tunnettu) valkosipulin, inkiväärin ja suolapähkinöiden kera oli erittäin maukas kaveri kalalle. Ponzu yuzu-kastikkeessa laadukas soijakastike on maustettu tuoreella yuzu-hedelmämehulla ja katsuoboshilla (kuivattu ja fermentoitu...
Hyvää ruokaa ja annoskateutta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien