Himoleipuri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 30 Heinäkuuta 2019 lähtien
1 Himoleipuri
Gluteeniton raparperipiirakka
19 Toukokuu 2022
Viime viikonloppuna olin ystäväni Hilkan järjestämällä villivihanneskurssilla. Kerättiin luonnon aarreaitasta erilaisia raaka-aineita, kuten maitohorsman versoja, pihlajannuppuja, vaahterankukkia, siankärsämöitä ja nokkosta. Luonnonantimia syötiin tuoreena, kuivattiin ja marinoitiin sekä keitettiin mehua, paistettiin lettuja ja leivottiin kakkuja. On se vaan mahtavaa, miten paljon luonnosta löytyy syötävää ja ihan ilmaiseksi. Kevään herkkä vihreys ilahduttaa Ystäväni oli leiponut vaahterankukka-juustokakun jo valmiiksi ennen kurssia.
Himoleipuri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 30 Heinäkuuta 2019 lähtien