Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Maassa maan tavalla. Ota ruokailuetiketti haltuun!
8 Syyskuu 2019
Possunkyljykset ja omenat ovat mainio makupari. © Tiina Rantanen Syksy on ruoanvalmistajalle satokauden aarreaitta, jolloin nautitaan mahan täydeltä sesonkiherkuista. Omenat, puolukka ja sienet ovat kuuluvat näin alkusyksystä kotikokin ruokalistalle. Moni kotipuutarhuri tai metsässä viihtyvä keräilijä säilöö satoa talvenvaraksi valmistamalla mehuja ja hilloja. neljä annosta laktoositon, gluteeniton 4 kpl Maatiaispossun parilakyljyksiä tai kasslerkyljyksiä 1 1/2 dl savunmakuista BBQ-kastiketta Karamellisoidut omenat 2 hapanta omenaa 50 g voita 1 rkl fariinisokeria suolaa, mustapippuria Pane kyljykset maustumaan mielellään yön yli BBQ-kastikkeeseen.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien