Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Syntiset suklaaherkut x 5
30 Lokakuu 2021
Suomalaiset artesaanijuustot ovat käsityötä. © Tiina Rantanen Tiesitkö, että käsintehtyjä artesaanijuustoja valmistetaan Suomessa 23 pienjuustolassa? Kävin syksyn 2021 aikana tutustumassa kolmeen eri tavalla profiloituneeseen pienjuustolaan: Jukolan Juustoon Leivonmäellä, Kappelin Juustolaan Otavassa Mikkelissä sekä Kolatun Juustolaan Someron Pitkäjärvellä. Jokaisella juustolalla on myös oma, kiehtova tarinansa kerrottavanaan. Pienjuustoloiden määrä Suomessa on ollut viime vuosina hienoisessa kasvussa, ja juustoerikoisuuksia valmistetaan joka maakunnassa.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien