Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Appenzeller-pizzakuusi ja -kanapeet – jouluista sormisyötävää
18 Marraskuu 2021
Sinisimpukat tomaattikastikkeessa maistuvat pikkujoulukautena. © Tiina Rantanen Sinisimpukat ovat yleinen ruoka Ranskassa sekä Belgiassa, jossa ne ovat suorastaan kansallisruokaa. Simpukat merimiehen tapaan, Moules marinières, on valkoviinissä kypsennetty klassikko, joka löytyy jokaisen itseään kunnioittavan mannereurooppalaisen bistron ruokalistalta. Niiden kyljessä tarjotaan usein ranuja eli ranskalaisia perunoita. Lasiin vielä kuivaa muscadet- tai sauvignon blanc -valkoviiniä tai belgialaista (vehnä)olutta niin johan pelittää.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien