Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
19 Huhtikuu 2019
Vaikka olenkin pesunkestävä stadilainen ja asfalttiruusu, olen jo vuosia sitten löytänyt itsestäni wannabe-pohjalaisen. Kun jotakin osataan, siitä ei hävetä kertoa muillekin. Nämä Suomen tuotteistaan ylpeät ”italialaiset” eli Etelä-Pohjanmaan tarmokkaat yrittäjät ovat ristineet maakuntansa komiasti Ruokaprovinssiksi, sillä Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla kasvaa suuri osa Suomen ruoasta. Niinpä otin innolla vastaan Ruokatoimittajat ry:lle esitetyn kutsun tutustua Ruoka- ja juomaprovinssin tuottajiin huhtikuisena viikonloppuna. ”Meillä ruoka on jännittävää, sillä se kertoo paikallisten yrittäjien intohimosta ja maailman pohjoisimman maatalousmaan ammattiylpeydestä.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien