Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
17 Joulukuu 2019
Joulunpunainen kasvisborssi valmistuu vartissa. © Tiina Rantanen Nopea kasvisborssi ja -peltipiirakka ovat mitä mainiointa talviruokaa. Ne maistuvat ennen joulun varsinaista ruokajuhlaa ja sopivat myös välipäivien kasvisateriaksi. 6 hengelle Vegaani, maidoton, gluteeniton 250 g Härkis -härkäpapuvalmistetta 1,2 l vettä 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa 2 kasvisliemikuutiota 1 tl mustapippuria 1 tl kuivattua timjamia 1 laakerinlehti 300 g hapankaalia tai säilöttyä punakaalia 250 g pakastettuja suikalekasviksia 300 g ( noin 5 dl) suikaloitua, säilöttyä punajuurta liemineen 1 tl suolaa 1-2 rkl sokeria Tarjoiluun: tuorejuustotyyppistä soijavalmistetta tai kaurapohjaista ranskankermaa Pane kattilaan vesi, tomaattimurska, liemikuutiot ja mausteet...
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien