Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Pumpulinpehmeä, gluteeniton suklaatorttu sopii herkkävatsaiselle
29 Lokakuu 2020
Persimoneista tehtävät tarteletit ovat marraskuun herkku! © Tiina Rantanen Blondikaan ei voinut olla huomaamatta kaupassa, että persimonit ovat sesongissa, kun vilkaisi hevi-tiskillä hintalappua. Niinpä kokeilevassa keittiössä syntyi persimontarteletteja, joissa maistuu myös vanilja, rosmariini ja granaattiomenan siemenet. Periaatteessa kyseessä on ihan sama hedelmä, tai oikeastaan marja, mutta nimi riippuu lähinnä siitä, missä hedelmä on kasvanut. Persimonit tulevat Espanjasta, kakit Japanista ja sharonit Israelista.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien