Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Syötävän hyvä lahja: Le Gruyére -juusto, patee ja viinipullo!
24 Marraskuu 2019
Nakkikastike on klassikkoruoka ja retroherkku. © Tiina Rantanen Nakit, kuten lähes kaikki muutkin suomalaiset makkarat, ovat saksalaista alkuperää. 1800-luvun lopulla suomalaiset makkaramestarit toivat nakkien tekotaidon Saksasta, esikuvanaan wienerwurst, joka tunnetaan myös frankfurterin nimellä. Nakkien valmistus oli pitkään käsityötä ja se olikin lähempänä juhla- kuin arkiruokaa 1900-luvun alkuvuosikymmeninä. Nakkikastike kuului suosituimpien suomalaisten ruokien joukkoon jo 1920-luvulta lähtien.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien