Parhaat Ruokablogit

Himahella

Helppo uuniparsa juustohunnulla – tästä ei parsaherkku parane

20 Maaliskuu 2019

Kaupallinen yhteistyö Appenzeller Helppo ja nopea uuniparsa valmistuu puolessa tunnissa. Uuniparsa todistaa, että parsan ja juuston liitto on taivaassa solmittu. Appenzeller Extra Spicy -juusto aateloi keväisen ja todella helpon parsaherkun, jota voi tarjota läpi koko parsasesongin. Parsan suosituin sesonki alkaa varhain keväällä ja jatkuu juhannukseen asti, mutta varsinkin vihreää parsaa näyttää olevan myynnissä ympäri vuoden. Suurin osa kevään parsasta saapuu Suomeen Keski-Euroopasta, jossa sen viljelyllä on pitkät perinteet.

Appenzeller-juusto Himahella Paahdettu parsa vihreä parsa

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »