Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Spanakópita eli kreikkalainen pinaatti-fetapiirakka
20 Maaliskuu 2019
Kaupallinen yhteistyö Appenzeller Helppo ja nopea uuniparsa valmistuu puolessa tunnissa. Uuniparsa todistaa, että parsan ja juuston liitto on taivaassa solmittu. Appenzeller Extra Spicy -juusto aateloi keväisen ja todella helpon parsaherkun, jota voi tarjota läpi koko parsasesongin. Parsan suosituin sesonki alkaa varhain keväällä ja jatkuu juhannukseen asti, mutta varsinkin vihreää parsaa näyttää olevan myynnissä ympäri vuoden. Suurin osa kevään parsasta saapuu Suomeen Keski-Euroopasta, jossa sen viljelyllä on pitkät perinteet.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien