Parhaat Ruokablogit

Himahella

Helpot ja nopeat sveitsiläiset possurullat ovat sesonkiruokaa

27 Marraskuu 2019

Kaupallinen yhteistyö Le Gruyère AOP Sveitsiläiset possukääryleet on täytetty juustolla, mango-chuhtneyllä ja salvialla. © Tiina Rantanen Joulusesonkiin sopivat sveitsiläiset possurullat kätkevät sisälleen Le Gruyère AOP juustoa, mango-chutneyta, parmankinkkua ja salviaa. Eihän noista aineksista voi huonoa tulla! Puolessa tunnissa valmistuvat possurullat maistuvat pikkujouluaterialla tai pienen perheen joulupöydässä. Kokeile vaikka!

Himahella Le Gruyère AOP- juusto sveitsiläiset possurullat juustotäytteiset possukääryleet liharullat helpot possurullat

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »