Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Jauheliha-perunasosepaistos englantilaisittain eli Shepherd´s Pie
21 Tammikuu 2019
Kaupallinen yhteistyö Appenzeller © Tiina Rantanen Sesongissa olevat mehukkaat päärynät ja viettelevän maukas, sveitsiläinen Appenzeller-juusto kuuluvat erottomattomasti yhteen. Tarjoa Päärynä-Appenzeller-galettea viinilasillisen tai teekupposen kanssa. Galette on crepesien ohella Ranskan Bretagnen alueen klassikkoruoka. Crepesit tunnetaan makeina jälkiruokalettuina, kun taas galetet ovat useimmiten tummemmista täysjyväjauhoista valmistettuja suolaisia piiraita. Päärynä-Appenzeller-galette on herkullinen yhdistelmä suolaista ja makeaa.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien