Parhaat Ruokablogit

Herneetkin rokkaa.

Ite tein: Vaahterasiirappi-rosmariiniperunat

15 Tammikuu 2019

Jouluna kävin läpi lehdistä repäistyjä ruokareseptejä, osa lensi roskiin, mutta aika iso osa jäi kokeile tätä -pinoon. Päällimmäiseksi pinoon jäi Etiketti-lehden Vaahterasiirappi-rosmariiniperunat ja juomavinkkinä ranskalainen malaissiideri. Bingo. Vaahterasiirappi-rosmariiniperunat ( 4-6 hengelle) 12 keskikokoista kiinteää perunaa 4rkl oliiviöljyä sormisuolaa mustapippuria myllystä 3rkl vaahtesiirappia muutama oksa tuoretta rosmariinia 2-3 rkl korppujauhoa Pese ja harjaa perunat huolellisesti puhtaiksi. Leikkaa perunoiden pintaan viiltoja parin millin välein, melko syvälle, mutta ei pohjaan asti.

Foodlover kasvikset kasvisruoka ruoka suolaista pientä Tehtiin ite

Lue koko juttu täältä »

Herneetkin rokkaa. on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »