Herneetkin rokkaa. on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Herneetkin rokkaa.
Kitchen & bar by Maannos: Vegedinnerillä
10 Kesäkuu 2018
Tiramisu on jälkkäreistä se oma lempparini. Se on myös todella helppo vierastarjottava, ja helposti tuunattava tähän aikaan vuodesta maasta pongahtavalla herkulla, eli raparperillä! Raparperin kirpeys tuo kivan "potkun" tiramisuun, jossa muuten en käytänyt alkoholia tällä kertaa, eikä se niin sitä kaivannutkaan. Tällaisessa lasitölkissä jälkkäri on aika kiva ja näyttävä tarjottava ja helppo kuljettaa vaikka piknikille mukaan. Raparperitiramisu aloitetaan valmistamalla ensin raparperihillo, sen voi hyvin tehdä jo vaikka päivää ennen kuin itse tiramisun, sillä hillon on hyvä olla jäähtynyttä laittaessa sitä tiramisuun.
Herneetkin rokkaa. on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien