Hellapoliisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Joulukuuta 2020 lähtien
8 Helmikuu 2021
Bonne on tuonut markkinoille herkullisen sataprosenttisen puolukkasoseen, joka sisältää vain puolukkaa. Valmista herkullinen valkosuklaalla maustettu juustokakku ja kiehauta kuorrute puolukkasoseesta. Tämä raikas yhdistelmä kruunaa syksyn ja talven juhlahetket ja tekee arjestakin juhlan. Puolukka-valkosuklaakakku 10-12 annosta Pohja: 200 g kaurakeksejä 75 g sulatettua voita ½ tl kanelia Täyte: 6 liivatelehteä 5 dl vispikermaa 500 g mascarponejuustoa 150 g valkosuklaata 1 dl sokeria 1 rkl vaniljasokeria ½ dl vettä Pinnalle: 5 dl Bonne Puolukkasosetta 2 ½ dl hyytelösokeria Laita kaurakeksit, sulatettu voi ja kaneli tehosekoittimeen ja pyöräytä muruiksi. Ota esille sydämen mallinen reunamuotti tai käytä halutessasi halkaisijaltaan 22-24 cm...
Hellapoliisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Joulukuuta 2020 lähtien