Parhaat Ruokablogit

Hellapoliisi

Kananpojan Koipipalat Chili-Salsa ja Pico de gallo

9 Elokuu 2021

Kariniemen on tuonut markkinoille kesän grillikauteen herkulliset Kananpojan Chili-Salsa Koipipalat, jotka maistuvat sellaisenaan raikkaan lisäkkeen kanssa tai osana muuta grilliruokaa. Grillaa seuraksi halloumiviipaleita. Nämä sopivat erinomaisesti myös rentoihin illanviettoihin. Kananpojan Koipipalat Chili-Salsa ja Pico de gallo 4 annosta 900 g Kariniemen Kananpojan Koipipalat Chili-Salsa Grilliin: oliiviöljyä Pico de gallo: 200 g miniluumutomaatteja ½ pieni sipuli 1 valkosipulinkynsi ½ mieto chili ½ sitruunan mehu ripaus suolaa mustapippuria myllystä ½ ruukku korianteria Lisäksi: 4 viipaletta maalaisleipää 2 valkosipulinkynttä 4 rkl oliiviöljyä 1 pkt halloumi juustoa Ota Kananpojan Koipipalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen...

Broileri- ja kanaruoat Kariniemen Grilliruokia

Lue koko juttu täältä »

Hellapoliisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Joulukuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »