Hellapoliisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Joulukuuta 2020 lähtien
9 Elokuu 2021
Kariniemen on tuonut markkinoille kesän grillikauteen herkulliset Kananpojan Chili-Salsa Koipipalat, jotka maistuvat sellaisenaan raikkaan lisäkkeen kanssa tai osana muuta grilliruokaa. Grillaa seuraksi halloumiviipaleita. Nämä sopivat erinomaisesti myös rentoihin illanviettoihin. Kananpojan Koipipalat Chili-Salsa ja Pico de gallo 4 annosta 900 g Kariniemen Kananpojan Koipipalat Chili-Salsa Grilliin: oliiviöljyä Pico de gallo: 200 g miniluumutomaatteja ½ pieni sipuli 1 valkosipulinkynsi ½ mieto chili ½ sitruunan mehu ripaus suolaa mustapippuria myllystä ½ ruukku korianteria Lisäksi: 4 viipaletta maalaisleipää 2 valkosipulinkynttä 4 rkl oliiviöljyä 1 pkt halloumi juustoa Ota Kananpojan Koipipalat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen...
Hellapoliisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Joulukuuta 2020 lähtien