Hellapoliisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Joulukuuta 2020 lähtien
1 Hellapoliisi
Kananpojan patonki
4 Helmikuu 2021
Mikä olisi ihanampi tapa viettää iltaa perheen kanssa tai vaikka nautiskella yksinkin, kuin dippailla hedelmiä ja maalaisleipää juustofondueen. Herkkujuustolan juustoista useampikin sopii tähän tarkoitukseen. Vilho on vahva kypsytetty juusto ja se on loistava pohja fonduelle. Suomalaiseen makuun se voi itsessään tuntua liian vahvalta ja paras fondue syntyykin sekoittamalla aina vähintään kahta eri juustoa keskenään. Sveitsissä syntyneen Herkkujuustolan isäntä vannoo kuitenkin kolmen juuston komboon ja suositteleekin yhdistämään vahvan Vilhon lisäksi täyteläistä ja hapokasta Hilmaa ja makeaa ja pähkinäistä Mouhitaler-juustoa.
Hellapoliisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Joulukuuta 2020 lähtien