Hellapoliisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Joulukuuta 2020 lähtien
16 Joulukuu 2020
Perinteinen joulukinkku voidaan kuorruttaa monella tavalla. Baba Foodsin valmistama harissa on vahva chilitahna, joka antaa kinkun kuorrutteelle uudenlaisen maun. Seesaminsiemenet paahtuvat uunissa kauniin väriksi ja antavat kinkulle trendikkään ja maukkaan vivahteen. Tarjoa seuraksi punajuurihummuksella ryyditettyä rosollia ja nauti tuunatuista perinnemauista. Chili-seesamikinkku ja rosollia 6 annosta 3 kg pikkukinkku 2-3 rkl Baba Harissa chilitahnaa 3-4 rkl kuorittuja tai kuorimattomia seesaminsiemeniä Lisäksi: 4 keskikokoista porkkanaa 4 keskikokoista perunaa vettä 1 tl suolaa 1 omena 1 kelta- tai punasipuli 5 etikkapunajuurta 2 herkkukurkkua 225 g Baba Punajuurihummusta Ota pikkukinkku huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen kypsennystä.
Hellapoliisi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Joulukuuta 2020 lähtien