Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
6 Toukokuu 2020
Mielenkiintoisia viiniuutuuksia syntyy kun Etelä-Saksassa Pfalzin viinialueella kotiaan ja vinitilaansa pitävän viinintekijän Axel Neiss’in puutarhassa pidetään tastingejä, tosin tällä kertaa sattumalla oli osuutta asiaan. Kun lasin pohjalle jää Pinot Noir -rypaleestä tehtyä viiniä ja päälle kaadetaan Riesling -rypäleestä tehtyä viiniä ilman, että viiniguru Master of Wine Tuomas Meriluoto huomasi uutta kaatoa. Hetken maisteltuaan hän totesi roséviinin hyväksi ja vasta sen jälkeen huomasi, että muiden lasissa olikin valkoviini. Tämän sattuman pohjalta lähdettiin kahdessa viinitalossa kehittelemään uutta viinityyppiä Riesling Roséta. Viiniä, jossa Riesling ja punaviini sekoitetaan.
Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien