Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Hellan ja viinilasin välissä
Säänyrjähdyksen toivossa
6 Toukokuu 2018
Kun kauppaan tulivat ensimmäiset parsat, niin samaan aikaan ne ilmestyivät myös meidän jääkaappiimme. Niitä syödään niin kauan kuin kiintiö tulee täyteen ja joka vuosi kiintiö tuntuu venyvän pidemmälle ja pidemmälle. Parsaa keitetään, grillataan, laitetaan risottoon, tehdään salaattia tai mitä ikinä tuleekin mieleen kokeilla. Olen lopettanut puumaisen varren kuorimisen, taitan vain kovan kohdan pois. Parsa katkeaa juuri oikeasta paikasta ja puumaisen osan voi heittää pois.
Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien