Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Hellan ja viinilasin välissä
Pääsiäisen ja kevään viinivinkit
28 Maaliskuu 2020
Vihdoinkin olen löytänyt parhaan gluteenittoman pizzapohjan. Aikojen kuluessa on kokeiltu todella montaa, mutta tämä on ehdottomasti paras niistä. Valitettavasti sellainen huippu rapea tämäkään pizzapohja ei ole, mutta pidän tästä silti todella paljon ja kypsennysajalla ja täytteiden määrällä pystyy pelaamaan tosi paljon. Olemme tehneet pizzan esilämmitetylle pizzakivelle, joka tietysti auttaa pohjan kypsymiseen. Ihan loistava pizzakastike on ollut Barillan oliivipastakastike.
Hellan ja viinilasin välissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien