Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

TAATELI-OMENAPIIRAKKA

13 Tammikuu 2020

Teen aika usein nopeita makeita murutaikinapohjaisia piirakoita riisijauhoista, sekä jostain tärkkelyksestä. Koska tähän murotaikinaan laitetaan kananmunia ja tärkkelystä, niin silloin ei tarvitse laittaa ksantaania tai psylliumia sitomaan taikinaa. Tavallisuudesta poiketen laitoin enemmän täysjyväriisijauhoja, kuin riisijauhoja ja mielestäni lopputulos oli mehevämpi. Lisäksi huomasin, että kun käyttää perunatärkkelystä, eikä tapiokatärkkelystä, tulee lopputuloksesta mureampi sekä pehmeämpi. Tapiokalla tähän olisi saanut hieman enemmän jämäkkyyttä.

Gluteeniton Hiivaton Ksantaaniton Luontaisesti gluteeniton Maidoton Maissiton murotaikinapohja omenapiirakka Pähkinätön Psylliumiton soijaton ruokarajoitteiset maitoallergia omenataatelipiirkalla taatelipiirakka

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »