Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

RÖSÄHTÄNYT VILJATON JA VEGAANI RUSINAKAKKU

10 Helmikuu 2020

Välillä pitää irrotella ja kokeilla uutta ilman sen kummempaa suunnittelua ja lopputulos on arvaten yllätys. Olen käyttänyt menestyksellisesti tapiokakiisselimenetelmää pullan sidosaineena ja kakut ovat jääneet kokeilematta. Mielessä on pyörinyt bostonkakku, mutta koska en voi syödä kanelia, sen tekeminen on tuntunut turhauttavalta. Odotan päivää, että koivun siedätysohjelma on ohi ja tämä ihana mauste palaa elämääni. Sitä ennen, syön kanelipullaa vain unelmissani.

Hiivaton kananmunaton Ksantaaniton Luontaisesti gluteeniton Maidoton Maissiton Pähkinätön Psylliumiton soijaton vegaani Viljaton viljaton ja vegaani rusinakakku

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »