Parhaat Ruokablogit

HELENA KEMPPAINEN

HELENAN MÄMMI 2019 – ELEGANTISTI LAKRITSINEN

12 Huhtikuu 2019

Tälle vuodelle mämmikokeiluuni otin kaksi haastetta. Saada prosessia lyhennettyä ja poistaa reseptistä durrajauhot. Näin mämmi olisi nopeampi valmistaa ja raaka-aineet helpommin löydettävissä. Se onnistui. Vuoden 2017 mämminvalmistuksen aikana todistin, että herkkua on mahdollista tehdä luontaisesti gluteenittomana.

Hiivaton kananmunaton Ksantaaniton Luontaisesti gluteeniton Maidoton Maissiton Pähkinätön Psylliumiton soijaton vegaani Viljaton

Lue koko juttu täältä »

HELENA KEMPPAINEN on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »